Naast vrolijke lachworkshops en lachwandelingen geef ik sinds 2023 ook waardevolle ademworkshops. Een fijne combinatie vind je in mijn fantastische meerdaagse workshop. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

2-daagse workshop - Ja ik wil!

* JA ik wil ons team versterken
* JA ik wil ontdekken en groeien
* JA ik wil mij verbinden met mijzelf en anderen
* JA ik wil (vaker) lachen en (meer) positiviteit
* JA ik wil een productiever (werk)leven

Dan is deze workshop écht iets voor jou!

Wat kan je verwachten?

Een all inclusive programma met gelijkgestemden waarin jij jezelf centraal zet om te groeien. Samen als team ontdekken wat er beter kan en hoe het beter kan. Wie ben jij? Wat wil jij? Wat ga je er aan doen?

Op een fantastisch inspirerende locatie (Nederland of Portugal) gaan we op een laagdrempelige manier aan de slag met elkaar. Met véél enthousiasme en een positieve mindset geef ik je meer inzicht in jezelf en de ander. Hiervoor krijg je praktische tools aangereikt die je in je dagelijkse leven héél eenvoudig kunt toepassen.

Daarnaast komen we ook écht in beweging. Wandelen, knutselen, koken, maar ook met onze ademhaling en lach ontdekken we veel positieve effecten. Het zijn hele essentiële en waardevolle instrumenten die we vaak vergeten en waarvan wij niet precies weten hoe we deze goed en optimaal kunnen inzetten.

We gaan véél van elkaar leren, komen uit onze comfortzone en we gaan ook enorm véél plezier maken, genieten en ontspannen.
Een ding is zeker...het worden onvergetelijke dagen!!

Interesse? Bel mij en ik vertel je er graag meer over 😉

       

 

Doelgroep

-Teams, waarvan de werkgever het welzijn wil waarborgen/versterken
-Deelnemers die zich zowel persoonlijk als op professioneel vlak willen ontwikkelen
-Deelnemers in lichamelijk en geestelijk goede conditie (intakeformulier)
-Bereidheid, want met actief meedoen kom je letterlijk in beweging en bereik je meer

 

Kosten en locatie (2-daags programma)

NEDERLAND

Locatie:        Erve Deperman te Reutum
Datum:        november
Inclusief:     2 overnachtingen, eten, drinken en alle activiteiten
Exclusief:     vervoer
Kosten:        € 755,00 pp (minimaal 6 deelnemers en vanaf 10 deelnemers
                     € 655,00 pp)

 

PORTUGAL

Locatie:         Algarve, Altura (vlak tegen Spaanse grens)
Datum:         april
Inclusief:      3 overnachtingen, eten, drinken, transfer van/naar vliegveld en alle
                      activiteiten
Exclusief:      vliegticket (en vervoer tijdens verblijf)
Kosten:         € 755,00 pp (minimaal 6 deelnemers en vanaf 10 deelnemers
                      € 655,00 pp)

*Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen

Visie

Mijn visie is dat je vanuit je basis, je kern, jouw potentieel optimaal kunt gaan benutten. Maar hoe kom je nou zo dicht mogelijk bij jouw basis, jouw kern? Met mijn meerdaagse workshop kan je dat gaan ontdekken. Je krijgt inzichten in jezelf, maar ook in die ander. Je ontvangt waardevolle handvatten die je in je dagelijkse leven gemakkelijk kan toepassen. Op een laagdrempelige manier laat ik jullie zowel de vrolijke als serieuze momenten met elkaar afwisselen. We gaan buiten en binnen aan de slag.  We leveren inspanning en mogen ook héérlijk ontspannen. Er wordt tijd voor jullie samen, maar ook voor jou alleen gemaakt. Wie ben jij? Wat wil jij? En hoe ga je dat aanpakken?

Eerst terug naar de basis. Wat zit er allemaal nog meer voor moois in jou? Een betere versie van jezelf creëren zorgt voor een héérlijk moeiteloos leven waarin je je gelukkig voelt. Dit uit zich zowel in je privé- als in je werkleven. Mijn motto: samen bereik je meer! Kom het ontdekken. Deze meerdaagse workshop geef ik onder de naam: De Lachboerderij - terug naar de basis.

Vroeger werd er op de boerderij ook een mooie stevige basis gelegd. Eigenlijk heel eenvoudig en simpel! Je moest in beweging komen om goed te kunnen leven. Het boerenleven speelde zich vooral veel buiten af. Zo verbouwde je je eigen groentes en werden alle klusjes in en om de boerderij zelf opgeknapt. De dieren werden goed verzorgd en voorzagen jou van een van jouw essentiële levensbehoeftes; voedsel. Het hele gezin hielp mee om alles zo goed mogelijk draaiende te houden. Je stond meer in verbinding met de natuur, jezelf en die ander.

Vandaar de naam De Lachboerderij - terug naar de basis.