Enthousiast

Enthousiasme, verbinding, plezier, creativiteit en vrijheid zijn kernwaarden die veel zeggen over mij. Ik ben goed lachs en vind het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Het geeft mij een enorme boost en voldoening wanneer ik anderen iets zinvols mee kan geven. Het liefst verbind ik mensen met elkaar en geef ik iedereen een vreugdevol gevoel mee. Als zelfstandig trouwambtenaar gaat mij dat zeker goed af. Echter bij een bruidspaar gaat het over de verbinding tussen twee personen in de liefde voor elkaar. Verbinden kan je ook veel breder zien.

Al een aantal jaren vertrouw ik mijn gedachten en ideeën aan het papier toe. Ik heb interessante zelfinzicht boeken gelezen, volgde een blueprint coaching sessie, twee live satsangs van Mooji en een UNLP coaching weekend. Na een aantal ingrijpende levenservaringen, mooie ontmoetingen en gesprekken, heb ik, door meer tijd voor mezelf te nemen, mezelf beter leren kennen.
Ik weet nu wat ik echt belangrijk en leuk vind en ben erachter gekomen dat ik een bijzonder talent heb. Niks ingewikkelds. Het is eigenlijk heel simpel, héél dicht bij mijzelf, en onvoorstelbaar verbazingwekkend voor de hand liggend.
LACHEN!! Dat ik dat nooit eerder opgemerkt heb…hahahaha….

Durf het aan

Kom gezellig met mij een uurtje lachen en voel de impact die het op je heeft. Ik haal je graag even uit je comfort zone…
Ik weet, bijna iedereen is druk en heeft zo zijn eigen bezigheden en tijdsindeling. We zijn met zijn allen individualistischer geworden met alle social media om ons heen.
Het is opmerkelijk te noemen dat we regelmatig roepen meer behoefte aan aandacht te hebben en dat we toch steeds minder tijd voor onszelf vrijmaken.

En dat, terwijl het juist op vele vlakken zo belangrijk is om voor jezelf en je eigen plezier te zorgen. Je voelt je gelukkiger met fijne mensen om je heen. Je ontdekt meer over je zelf en je bent meer jezelf als je tijd met jezelf doorbrengt. Je maakt andere keuzes, leeft langer en gezonder door bewuster te leven en plezier te maken. Ik dacht….daar kan ik dus zeker wel een steentje aan bijdragen!

Kom alleen of neem je partner, vriendin, collega, broer of zus, buurman of buurvrouw mee… Gegarandeerd dat je je na één lachsessie al een stuk blijer, vrijer en gelukkiger voelt!